perjantai 1. heinäkuuta 2011

Valmentaja, valmennuksessa

Tänään kävin tallilla ensin aamulla laittamassa lassille vettä tarhaan ja kuvailemassa vähän.Sitten synttärivieraat tulivat kylään(täytän 9.7.mutta tuivat nyt kun sukulaisten kaa oli veljel ja mul yhtieset synttärit ja se täyttää 22.6)siinä sitten syötiin kakkua ja keskusteltiin kaiken näköistä.

Kello 16-40 aikoihin mun oli pakko lähtee tallille kun Lassilla oli valmennus valmentajan kanssa.Erika Luoto valmentajani meni siis Lassilla Kari Nevalan valemennukseen.Harjasin Lassin ja laitoin tavarat traikkuun ja kuljetus suojat lassille etujalkoihin ja nahkariimun.Sitten kyyti jo tulikin, isäni tuli siis ajamaan Lassin ja minut valmennuspaikalle.Lassi meni ihan suoraan traileriin,JEE:)(on siis ollu ongelmia sisälle menon kanssa)ja matka sujui rauhallisesti.  Kun oltiin perillä otettiin Lassi ulos traikusta ja se tuli sieltä tosi rauhallisesti TUPLAJEE:)(lassi on myös aiemmin ryysinyt ulos traikusta) Sitten laitoin Lassille satulan,suitset ja jännesuojat.


Kävelytin lassia n30min kun valmennus alkoi 18.00 ja oltiin lassin kanssa paikalla jo 17.30, mutta  sehän oli lassille hyvää alkuverkkaa. Sitten Valmennus alkoi ja Lassi hyppäsi ihan huipusti 30 asteen helteestä huolimatta.Lopputunnista vähän väsyi mutta silti hyppäsi tosi hyvin ja sai Karilta kehuja.Mutta nyt pitäs Lassille löytää jotkut muut kuolaimet..Ja jos kaikki sujuu hyvin niin mulla Lassilla ja Erikalla on 10.7 kisat 90cm ja 110cm:) Alla pari videoo valmennuksesta.

4 kommenttia:

  1. Hei !

    oon nähny teitä kisoissa ku käydää oman pollen kaa samoissa :-) sull on tosi nätit hepat kyll pakko myöntää, ja lassi on must tosi hieno :o
    en tajuu mitä kaikki dissaa aina jossai prkl hooteenetis -.-' mut jatka samaan mallii ja älä välitä muist ! heh, mull on synttärit kaks päivää enne sua ja täytetää saman verra ;)) !

    VastaaPoista
  2. mikä hepo sul on?ja juu ollaanha me kehitytty viel ku alkas lassin kaa kisois pärjäämää.Nadja&lassi&leimu

    VastaaPoista
  3. simmone puokki, hirveesti ei samois luokis olla oltu mut oon ollu ilma pollee vaa kattelemas ;) misä te käytte valmennuksis?

    VastaaPoista
  4. Kirsi Lönmarkilla ja Erika Luodolla mm..:)nadja&lassi&leimu

    VastaaPoista