keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Suunnitelmia..

Joo kerron nyt ensin vähän tän päivän suunnitelmista ..tai oikeestaan loppuviikonkin.:)

Eli siis tänään nousin ihan liian aikaisin ylös(n.8ikaan) enkä edes tiedä miksi..Kaverini ei vastaa puhelimeen ja nyt pitäs sit miettiä millon meen tallille ja mitä teen siellä.
Aamupalankin söin, vaikka en yleensä mitään aamuisin syö.

Suunnitelmissa olisi siis nytten mennä ensin jossain vaiheessa tallille ja Lassin kanssa tänään kunnon hikitreenit ja Leimun kanssa menen varmaan maastoilemaan, kun vielä päättäisi menenkö metsään vai  ihan vaan tielle..toisaalta sen vois käydä uittamassakin jos saan kaverin mukaan.

Sitte seuraavaks olis suunnitelmis mennä kaverin kaa poimii vadelmia sellasest ihme marjapaikasta mis maksetaan niist maroista,ku eile käytii metsäs ettii sienii ja marjoja mutta ei löydetty mitään.Marjoja me kerättäis varmaan ainaki n2h.

Sittte yks Sami tulee varmaan kylään mahdollisesti illalla ja jutellaa yms..en oo päättänny viel mitä tehään ku en tiedä viel varmaks tuleekse..

Viikonloppuna ois tarkotus mennä Kaverin kaa bilettää turkuun pe-la..mennään varmaan ainaki lauantaina DBTL:lläänn ja perjantaina käydää baareis(?) ja mennää yhen tutun luo bilettää.Kaveri täyttää pe siis 18 ni mennää juhlii yhes molempien synttärei turkuun:)Siellä olis suunnitelmis olla pe n17.00- su n10 asti aamulla ku ollaa sit niiku päiväl lauantaina jossai shoppailemas ja sit illalla DBTL ja perjantai mennää muute vaa bilettää.

3.8 Olevat kisat ei oo vielkää varmistunu ku täytyy nyt kattoo suostuuks isä tulee ajamaan sinne.

Sitten Eilen menin Lassilla ilman satulaa ja se kulki hyvin ja oon oikeesti tyytyväinen siihen.Se kanto ittensä sekä ravissa että laukassa jaa tietty käynnissä:)
Laitan tähän nyt muutaman kuvan eileisestä ni ei tuu tylsää postausta ilman kuvii taas :)


Tää on aika ratsastuksen alusta jollon lassi ei ollu viel ihan niin rento:)


täst tykkään ..Kuvasta tosi paljon ja Lassikin on edukseen.Oli vaan vähän turhan paljon virtaa hällä kun ilman satulaa ridailin.


Näin hyvin se sais kanttaa ittensä kokoajan kaikissa askellajeissa ni olisin huipputyytyväinen:D



Lopputunnista ravia ja Lassi oli jo vähä rennompi


.

Tässä viel pieni videopätkä ravista.Ja hevonen kuoli ku istun nii huonosti ja oon nii paska ratsastaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti