tiistai 10. tammikuuta 2012

Yritystä

Koitin tänään ratsastaa Lassin kanssa laitumella mutta se ei suostunut kuin pukittamaan..
Syytä en tiedä.Joko se innostui liikaa, tai pelkäsi laidunta tai jotain muuta.En mielestäni kiskonut ohjista.Ohjat olivat suht löysät mutta tuntumalla ettei hevonen saa päätä alas,..
Laitan videon mutta siis peruutti vain ja pukitti ja hyppi puoliksi pystyyn..en tajua sitä..kentällä meni sitten hyvin..

Tässä video pellolta.



Ja kentältä missä ei ollu ainakaan liian pirteä..


9 kommenttia:

  1. Onko käynyt mielessä, että veisit Lassen ratsuttajalle vaikka kuukaudeksi?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi.Lassi menee vepsälle kuukaudeksi mutta se tuskin auttaa..

    VastaaPoista
  3. No niin ei auta koska sinun itse pitäisi mennä hoitoon!

    VastaaPoista
  4. käyn myös itse lassin kanssa vepsällä opissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai se eteenpäin liikukaan jos et komenna? Noin huonolta videolta paha sanoa, mutta taitaa vaan pelleillä sun kanssa, kun et pistä menemään eteenpäin. Roikut lähinnä ohjissa ja välillä hipaiset pohkeella? Itse olisin tossa tilanteessa jo viimeistään antanut sitä ohjaa, ja pohjetta ihan kunnolla! Toki jos pelkäät hevostas niin paljon ettet viitsi niin tehdä, niin kai se pelleileekin ;)
      Sinä sitä opastusta kaipaat, ei niinkään Lassi. Myy halvemmalla projektina jollekin OSAAVALLE ja osta helppo ratsu itselles. Sillä voit sitten opetella perusasiat ja hypyt, ja myöhemmin kenties ostaa kapasettikkaamman hevosen jos mielit isoille kentille. Selviäisit edes pienistä...
      Ja tuohon kentän epäpirteyteen sama homma, LAITA SE LIIKKUMAAN. Tai sitten se on jo turtunut sun pohkeille kun taputtelet sitä kokoajan kylkiin. Tai istu rennosti, äläkä kuin jäykkä p*ska. Tai vaihda asennetta.. "Kunhan kaula on kaarella, ei muulla ole väliä" - on hyvin huono asenne! Hae se peräänanto, älä sahaa.

      Poista
  5. Kai tappelit hevosen kanssa pellolla niin kauan, että se toimi?
    Tuo näytti minusta lähinnä hevosen pelleilyltä ja sinun siellä selässä olisi pitäny tehdä jotain!

    Jos hevonen haluaa peruuttaa, niin pyydä sitä peruuttamaan vielä vähän lisää. Hetken päästä kokeile, josko eteenpäin olisi kivempi, jos ei, niin lisää pakkia. Pääasia on, että sinä päätät, mitä tehdään!

    VastaaPoista
  6. käskin peruuttaa jopa yhessä kohtaa videota mutta ei silti liikkunut eteen..koiti antaa raippaa jolloin pukitti..potkin kunnolla pohkeilla pari kertaa ei auttanut.-..ja eka anonyymi asenteeni ei koskaa ole ollut kaula vain kaarelle ..ei todellakaan..ja kentällä pyysin kyllä liikkumaan kunnolla eteen jopa raipalla mutta ei kiinnostunut.ja jos olisin antanut pellolla lassille ohjaa kunnolla (JONKA TEIN ENNEN VIDEON ALOITTAMISTA) niin se vain olisi vetässyt pään etujalkojen väliin ja pukittanu kunnolla...

    VastaaPoista
  7. Kannukset käyttöön? Tai olisit voinut juoksuttaa esimerkiksi liinassa tuolla pellolla?

    VastaaPoista
  8. kannuksista ei apua..valkkukin saanut potkia joskuskannuksilla eikä oo auttanut..ei oo turvallista juoksuttaa ku oisin kävelly ja ravannu vaa vähän ku pelto kuitenki viel hiuka liukas ku ei oo paljoo lunta. ni ympyräl meno ois voinu olla vaarallista ku liukasta

    VastaaPoista