tiistai 3. tammikuuta 2012

Blogihaaste:Vuoteni 2011

Sain haasteen Milkalta (http://esteratsu.blogspot.com/2012/01/blogihaastevuoteni-2011.html) kiitos!:)


Idea on se, että listataan 10 parhainta, hauskinta, ihaninta, kamalinta, mutta mieleenjääneimpiä tapahtumia vuodelta 2011, ja toiveita, odotuksia tai miksei lupauksia vuodelle 2012. Sitten haastetaan vähintään 3 henkilöä tekemään sama, mutta toki muutkin saavat tämän halutessaan tehdä.

Haastan blogit:

http://laepinelamaa.blogspot.com/2012/01/onnellisuutta-kiireen-keskella.html
http://varsastakilpahevoseksi.blogspot.com/2012/01/juoksutusta-ja-ohjasajoa.html
http://skaskinen.blogspot.com/2011/12/myytavana-varusteita-seka-hevoselle.html
http://kisamatkalla.blogspot.com/2011/12/vuoden-viimeinen-postaus-kaantyy.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Kisamatkalla+%28Kisamatkalla%29

Eli nyt siis tohon haasteeseen.Hmm.

1.

Mieleen jäi ainakin se kun Lion's King "Salama" Muutti alkukesästä Muddaisiin ja siitähän tuli Leimun kanssa todella hyvä kaveri ja loppujen lopuksi sainkin hoitaa sitä aikapaljon ja autella sen omistajaa sen kanssa.


2.

Se kun Lassi päästi minut vierelleen tarhassa istumaan kun se makasi ja piti päätään sylissäni ja nukkui:)




3.

Kun minä ja Silloinen hoitaja ulla Oltiin "hevosleikkejä" Leimun kanssa lämpimänä kesäpäivänä:))




4.

Hevosten uittaminen.Sekä Leimu että Lassi rakastivat uimista ja molemmat ihan uivat:) Sääli ettei ole parempaa uittopaikkaa.





5.

Leimun ja Lassin laittaminen samalle laitumelle mikä ei ollut hyvä idea.



6.

Kun tipuin Lassilta 2kertaa samoissa kisoissa.Ensin lensin alas verkassa pukkirodeon päätteeksi ja sitten radalla ekan esteen jälkeen.(EI ole kuvia.)

7.

Kun voitin Leimulla 80cm Luokan Marttilassa Nooran Tallilla.Ja leimu sai "fanijoukon"



9.

Kun Leimu ja Salama karkailivat vähän väliä yhdessä tarhasta kun sähköt ei toiminut ja menivät laitumelle syömään ruohoa(ei ole kuvia)

10.

Ei liity niinkään hevosiin mutta täytin 18vuotta! Pistän samaan hevosaiheisen jutun eli Lassin on ollut minulla vuoden (vuosi tuli täyteen 2.6.)Ja Leimu on ollut minulla 4vuotta(8.10)

Tavotteita vuodelle 2012:

Ainakin Alue-Estekisoissa starttaaminen Leimulla.2.1.2012 saatiin selville että leimun kaviorustot ovat melkein normaalit(käytiin klinikalla) joten aloitamme taas esteiden kisaamisen.Ja Lassi todennäköisesti myydään.
Lupauksena voisin sanoa että en puhu ihmisistä paskaa seläntakana ja toiveista, toivoisin että minun ja hevosteni dissaaminen lopetettaisiin.

En tajua miks osa tekstistä on reunustettu valkosella mutta koittakaa kestää se.



1 kommentti:

  1. Eli tarkoittiko eläinlääkäri harraste vai kilpailukäyttöä? Mietin vaan että kun sanot että normaalia käyttöä ja se on niin laaja käsite :D mut hienoa että leimun jalat on paremmat. Miten muutes tuo silmä että onko siinä vaarana että leimu sokeutuisi siitä :O ?

    VastaaPoista