perjantai 6. tammikuuta 2012

Aina on jossain jotain..

Tänne kanssa laitan nyt siis ensin videon eilisestä ratsastuksesta.Laukka ei pyörinyt yms mutta jotain videoo nyt pitkästä aikaa.


Sitten Lassi oli nyt sitten saanut haavan jalkaansa.Sehän alkaa juosta ja riehua tarhassa heti kun alkaa hämärtää tai yksikin hevonen haetaan pois tarhasta.Ja siis hokilla osunut toisella jalalla toiseen etujalkaan..
Ei se mikää paha haava oo onneksi.Karvat pois ja iho hiukan rikki noin 4cm pitkältä ohueltä kaistaleelta mutta verta ei tullut juurikaan yhtään.Laitoin siihen kunnon kerroksen hygisprayta ja sitten tervaa.Toivotaan ettei tulis nyt sitten impparia.Aina jossain on jotain..Ja harjatessa irvisteli osittain Leimulle ja osittain sitä ärsytti että harjasin sen vatsaa.Tallinpitäjä ja äiti vain sanoivat Lassin irvistellessä Leimulle että "on siinäkin varsinainen laumaeläin" Lassihan on kaikkea muuta kun Laumaeläin..Vihaa muita hevosia..

Eli Lassilla oli myös tänään vapaa mutta huomen olisi tarkoitus joko ratsastaa tai juoksuttaa se.Voisi katsoa jos uskaltautuisi maastoon sen kanssa jos ilma on hyvä.
Eipä Lassista taida nyt olla muuta erityistä kerrottavaakuin että 16pvä mennään klinikalle ja jos ei lyödy mitään syytä temppuiluun niin menee 18pvä Vepsälle..
Mutta  eipä sitten muuta.

Salamalla menee kuulemma hyvin uudessa paikassa ja tänään oli ollut eka irtohypytys kerta.täytyykin kysellä miten se on sujunut ja tarkoitus olisi nyt joku päivä mennä salamaa katsomaankin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti