perjantai 27. tammikuuta 2012

Energiaa (ehkä liikaakin)

Juu siis otsikkokin varmaan kertoo että siis Lassi on ollut nyt melko eneginen, sehän on periaatteessa aika hyvä asia.kai? Mutta tätä energiaa on nyt kyllä liikaakin.
Suoraan sanottuna en tiedä mitä pitäisi tehdä, kenttä ei oo mitenkään hirveen hyvässä kunnossa joten siinä ei pysty silleen niinku "kunnolla" ratsastamaan.Ja siis en kovaa treenii tarkota ku sellasta ei lassilla viel 3viikkon mennä ,mutta kun ei pysty oikeestaan muuta tekemään kuin askellajit läpi, voltteja jä pääty-ympyröitä,kiemurauraa jotenkuten.
Kentän pohja siis pettää joissakiin kohdin ja toisessa kohtaa pitää..Jonka takia mitään väistöjä en ole tehnyt ja laukassa ei voi mennä oikeastaan kuin suoralla uralla.

Ja siinä se ongelma onkin, Lassi alkaa paranemaan ja kerää virtaa..jonka purkaa siihen että heti kun vähänkin vaikka tulee niin tuntuu kuin istuisi räjähdysherkän dynamiittipötkön päälle..se on todella vaikea siis saada rentoutumaan..Mulle suositeltiin gramaaneja sille et niiden kaa vähä ohjaisin et hakis alas ja rentoutuis mutta en oo kyl nyt viel päättäny et kokeilenko vai enkö..ja kun toi hevone on sellanen et se purkaa energiaa sillon ku ei sais ja sillon ku sais ni ei oikeen tee mitään.
Okei sillo ku se ei ollu viikkoon laukannu ni suostus purkamaan enrgiansa liinassa mutta sekään ei oo nii kiva ku liinassa revittelee , mutta vapaan se ei juokse kunnollaa oikeestaan muutaku sillo jos on ollu pidempi vapaa ja se ei oo päässy irtojuoksee tyyliin 2viikkoon tai jos se säikkyy jotain ni sit se juoksee...
Koita sit ymmärtää..ratsastajan kaa kyttäilee ja näkee mörköi puskassa ja pelkää tuolia:D eikä suostu rentoutuu ja on nii energine et hyvä et suostuu kuuntelee..mut vapaana ei juokse ja liinassakin harvoin,tarhassa juoksee myöskin erittäin harvoin..

Tänään siis koitin irtojuoksuttaa mutta Lassi suostui hetken juoksemaan edes vähän kun kulki raipan kanssa perässä ja muuten pysähteli kentän reunalle kuopimaan ruohoa esiin ja syömään sitä..:DHuomenna olis nyt tarkotus mennä joko maastoon kävelemään tai sitten ratsastamaan,täytyy nyt kattoa mitä teen, tai sitten meen kentällä ja kokeilen laittaa ne gramaanit.

Mut siis selvästi lääke auttaa, se on pirteempi ja pääasiassa hyvän tuulinen ,säikkyy paljon vähemmän ja aristaa vatsaansa enää harvoin ja syö ja juo todella paljon paremmin:) Eli pitää toivoa että me selvitään tästä:)Ja kunhan en tie tulis kipeeks nytte ku isä kipeenä ja itel tullu nyt sitten kurkkukipeeks ja yskittäny vähä välii..no toisaalt..niin kauan ku pystyn ni meen tallille sitten vaikka kipeenä..Lääkkeet Lassi ottaa edelleen kohtuu hyvin muttei enää niin mielellää  kuin aluksi..alkaa ilmeisesti kyllästyttää ku kokoajan jotain lääkettä laitetaan johonkin.






Ja vielä selvennyksesski jollekkin kommentin laittaneelle(en ole julkaissut kommenttia) että en elä vanhempien rahoilla..maksan vuokraa vaikka asun kotona.maksan itse Lassin kulut ja ostan pääasiassa itse kaiken minkä syön ja maksan myös bensat omasta pussista ellei vahemmat ole autoa lainannut.Eli siis elän ihan omilla varoillani "säästöilläni" oikeastaan kunne nyt löydän jonkinlaisen "työpaikan".

2 kommenttia:

  1. Harmi, että teillä on kenttä huonossa kunnossa.. Eikö siellä ole mitään peltoa missä voisi mennä, lumihankihan on loistavaa treeniä ja tehokkainta käynnissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on joo mutta kun lassin kanssa tuo peltotreeni ei oikeen onnaa...se innostuu nii ettei ainakaa pysy hanskassa...mut kiitti vinkistä...voisin pellolle mennä kokeilee jos saan jonku mukaan silleen et jos tipun ni joku ottaa hepan ki :D

      Poista