keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Päivitystä

Ensinnäkin päivityksiä ei vieläkään ole usein tullut koska edelleen ei uutta mokkulaa olla saatu hankittua.
Nyt ei myöskään ole ollut hirveästi kirjoitettavaa.

Toinen ostaja ehdokas hylätään nyt sitten koska hän etsii itselleen nuoremman ja halvemma hevosen.Toinen tulee katsomaan Lassia 1.10 ja mikäli hän tykkää Lassista niin itsellä matka kohti oulua katsomaan hänen tammaansa.Jos minä pidän siitä niin eikun hepat vaihtoon ja kaikki olis tyytyväisii.
Vaihdossa tulisi siis 2000 syntynyt FWB tamma hyvällä suvulla.Hyppää ilmeisesti 100-120cm ratana ja koulua kisattu HeB tasolla asti.Hyvältä kuulostaa mutta en nyt mene asioiden edelle ;)

http://ortygia.kuvat.fi/kuvat/Aaltokangas/Yksityiset/AD/kalenteri2+231.JPG/_medium.jpg

Leimun kanssa pitäisi nyt tällä viikolla hypätä kun sunnuntaina olis estekisat, huimissa korkeuksissa 50cm ja 80cm :D Ja ihan seurakisat kyseessä jotka on aika lähellä.Nyt vaan taas kenttä sellasta märkää velliä että en voi hypätä ennen kuin se vähän kuivahtaisi.

Lassin liikutus onn nyt ollu pääasiassa juoksutusta liinassa sivuohjien kanssa ja vapaana juoksutusta.Tässä joku päivä menen ehkä taluttelemaan maastoon ja ehkä käyn selässäkin jotain kevyttä tekemässä..

Vitsit kun sen luonne on hoitaessa niin ihana ettei luopuu haluis mutta se on parasta kaikille ...

Koitan nyt laittaa tähän jotain kuvia,jotka siis ei tähän aiheeseen oikeestaan kuuluis mutta kun muuten tulee taas nii tylsä ja kuvaton postaus :D



Ja pistän nyt tähän Kaikille tiedoksi että Lassi myydään VAIN aikuiseen kokeneeseen ja aktiiviseen loppuelämän kotiin :)!

Kuvat leimusta on vuosilta 2007-2008 ja löysin ne vasta muistitikun kätköistä:)

2 kommenttia:

  1. Suosittelen, että otat hierojan(tai kst-syvät lihakset! kattoo koko hevosen) joka kattois onko Lassilla jossain jumeja.. Mulla on kans ton tyylinen hevonen ja kst:llä saatiin rauhalliseksi ja terveeksi! :) Ja paljon halvempi kuin klinikkareissu ;) Muutama kymppi..

    VastaaPoista
  2. On hierottu ja ei löytynyt mitään jumeja eikä klinikallakaan löytynyt mitään..joten on täysin terve..

    VastaaPoista