keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Ongelmia ja niiden ratkaisua..

Tosiaan nyttenhän en uskalla päästää ketään Lassin selkää itseni lisäksi kun se valmentaja sieltä niin pahasti lensi..Mietin edelleen et entä jos sen niska ois menny poikki ja se ois kuollu siihen..

En tiiä uskallanko enää antaa kenenkään ratsastaa Lassilla..Uskallanko ottaa sen riskin että joku sillä ratsastava putoaa ja kuolee..?..Ja nyt ruvetaan sit ratkasee tätä ongelmaa..

Nyt ollaan sitten ens viikolla menos klinikalle Lassin kanssa kun sinne tulee joku saksalainen joka on erikoistunu tutkimaan selkä ja kaula/niska kipuja.Ni mennään tutkimaan et ku Lassihan painaa pahasti kädelle eikä halua käyttää selkäänsä..ni jos sil on seläs jossai syvemmäl ku lihaksis ni joku paikka kipee..Tai jos sil on niskas joku joka sattuuu ja siks se painaa kädel eikä haluu kulkee rehellisesti peräänannossa kevyenä.Ja jos on kipee ni kattoo voiko sitä auttaa jotenki..
Jos sit ei oo kipee ni sit toi sen pukittelu yms..johtuu vain ja ainoastaan hankalasta luonteesta..Itse luulen että se on jostain kipeä koska pitkällä ohjalla on kevyt ja liinassa ilman apuohjia liikkuu pitkässä rennossa muodossa ja ilman satulaa on kevyempi kuin satulan kanssa..Eli itse veikkaa et on kipeä selästä kun ei halua käyttää selkäänsä vaikka takaosa näyttäisi /tuntuisi tekevän hyvin töitä..











Lassin myyntiäkin äiti miettis nyt taas..ku toi klinikka käynti tulee kalliiks..mut en myy..Sit nyt mietin pitäskö selvittää miks Lassilla on teurastuskielto?...Mitä mä teen sil ku se on vanha...,lopetus ja hautaaminen on tosi kallista..

Sitten normaaliin elämään...tänään meni kyl taas joo aamutalli ihan putkeen..vein salaman (se 1v varsa)laitumelle ja tuuli kovin..ens se teki pari pukkiloikkaa sivulle ja komensin raipalla(varsann omistajan käsky et pitää olla raippa mukana ja rangaista jos tekee yhdenkin virheaskeleen)JA  hyppäs pystyyn ja ryysis laukkaan ja karkas..sit pyydystin sitä 20min ku se laukkas tammojen laitumel(siis tyhjällä)paniikis ku naru oli jalois..sit sain sen kaural loppujen lopuks kiinnii..HUOOH..

Ja nyt pitäs huome tavata ehkä yks jätkä joka oli eilen meillä..kattoo nyt milt se vaikuttaa..

Pari kuvaa loppuun et ei o nii tylsä.








Leimuhan on liikkunu nyt tosi hyvin et kattoo jos vaikka uskaltais mennä tässä sykysllä koulukisoihin..Se on  ollu tosi ihana ja rauhallinen kaikissa tilanteissa..

Sen oon pääättäny et Leimuue ei tulla koskaa myymää..se oli ihan nollatasol ku ostin sen ja nyt se on tollanen ihana ja liikkuukin aina välillä tosi hyvin..Tavoitteenahan olis saada Leimu tasolle HeB nii et sen pääsis koulukisoissaki läpi..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti