tiistai 20. syyskuuta 2011

Hevosen myyntiä ja Uuden hevosen etsintää

Lassista on nyt pari ihmistä ollu kiinnostunut mut kattoo nyt jos joku niist tulis ensin kokeilemaan hepoa..Ei siinä muute mitää mut jos se kauan seisoo(juoksutan yms kevyttä) ni lihakset lähtee+ että jos ei lokakuun loppuun mennessä mee kaupaksi niin sitten menee vihreemmille koska ei oo varaa seisottaa hevosta tallissa turhaan..koska tallivuokrat ei oo ilmasii..

Nyt varteen otettavin ehdotus on ollut vaihto.Yksi ihminen mulle ehdotti että vaihtaisin Lassin hänen tammaansa. mutta täytyy nyt katsoa ensin josko hän tulisi lassia kokeilemaan ja kävisin tammaa kokeilemassa että meniskö hevoset hyvin vaihdossa.Se ois kyl äärettömän kiva jos onnistuis koska näit tammoja jotka ois sopivan hintasii ja hyppäis hyvin ja luonteeltaan oikeenn laisii ni ei hirveesti oo markkinoilla näkyny..

Mutta eipä tässä muuta,nyt ei ole kuviakaan anteeksi,ja tästä vaihdossa tarjotusta tammasta en uskalla laittaa ennen kuin varmistuu asia edes kokeilun suhteen:)

6 kommenttia:

  1. Mikset enää edes uskalla ratsastaa Lassilla?

    VastaaPoista
  2. koska mun kanssa ei toimi nyt ollenkaan..menee ihan ok pitkällä ohjalla mutta sen verran virtaa että saattaa tulla pienet energiapukit laukassa jos pitkällä ohjalla menee..eli pääsääntöisesti juoksutan ja ehkä välillä käyn selässä jotain kevyttä käynti ravi treenii..
    JA TÄLLÄ hetkellä olen vielä enemmän epävarma sen kanssa kun pukitellut niin paljon mun kaa..

    VastaaPoista
  3. Mitkä on ne sun ostoehdot ?

    VastaaPoista
  4. laitappa sähköpostia jos olet kiinnostunut Lassista ja kerro itsestäsi enemmän..emmä rupee kaikil selostaa ehtoja,.Niistä mainitsen vain kiinnostuneille ..

    VastaaPoista
  5. Missä päin Suomea asutte?

    VastaaPoista