perjantai 16. syyskuuta 2011

MYYNNISSÄ

Lassi oli klinikalla ja on täysin terve.Kuulemma vaikuttaa siltä että on joskus nuorempana menettänyt luottamuksensa ratsastajaan siksi tekee vain sen minkä haluaa eikä sitä mitä siltä vaaditaan.Eikä siedä raippaa tällä hetkellä ollenkaan..

Päätettiin valkun kanssa että myydään koska mulla eikää hänellä ole aikaa tai taitoa ruveta uudelleen kouluttamaan Lassia.

Joten Lassi on nyt myynnissä projekti/ongelmahevosena, saattaa olla että rauhoittuu toisen ratsastajan kanssa jos itse olen liian epävarma selässä.

Hyppää mitä vaan vaikka on raskas edestä,kapasiteltiltaan erittäin kyvykäs..

Haikein mielin myyn , mutta haluan edetä ratsastuksellisesti turvallisen hevosen kanssa ja päästä kisaaamaan...
http://www.petsie.fi/pet.php?petid=139534&s=blog&blogid=164133

6 kommenttia:

  1. Ihan järkevän päätöksen olette tehneet! Onhan se sinullekkin mukavampi päästä treenaamaan ja harjoittelemaan jollakin varmalla ja opetusmestari-tyylisellä hevosella. Voi tosin olla, että aika harva haluaa jo noin "vanhan ja uudestaan koulutettavan" hevosen itselleen. Mutta voihan myös olla, että jos Lassi pääsisi päättäväisen ja varman ratsastajan alle, joka osaa asiansa ja saisi rutiinia sille, niin se alkaisi luottamaan ja toimimaan. :)

    VastaaPoista
  2. paljolla myyt lassia ? :)

    VastaaPoista
  3. Arvostan päätöstäsi Nadja! Olette Lassin kanssa hieno pari, mutta onhan se toki mukavampaa kilpailla ja kehittyä hevosella, jonka kanssa ei tarvitse olla epävarma :)
    Ja toivon myös todella, ettei haukkujilla ole ollut minkäänlaista osaa tähän päätökseen. Tästäkin taitaa syntyä jonkinlaista juttua ht.nettiin, mutta antaa kateellisten jauhaa!
    Meinasitkos sitten ottaa Lassin jälkeen jonkun hevosen, vai jääkö Leimu ainoaksi?
    Paljon tsemppiä tulevaisuuteen, välittämättä kateellisten jauhannasta :)

    VastaaPoista
  4. lassin hinta on nyt 6000e varusteineen mutta oikean kodin löytyessä hinnasta voidaan neuvotella!

    Juu haukkujat ei vaikuttaut vaan yhdessä perheen ja valmentajan kanssa tähän päädyttiin koska haluan kilpailla ja harrastaa niin ettei tarvi ajatella koska taas tipun tai yleensäkkään olla epävarma..Juu hakusessa ois vähän isompi kokeneempi ja rauhallisempi mutta kuitenki herkähkö miel tamma uudeksi kilpahevoseksi kun se leimu ei kuitenkaa jatkuvassa kisakäytössä tuu olemaan.

    VastaaPoista
  5. Olin soittanut joo :) Soitin valmentajallesi koska hän on ammattilainen ja tietää Lassin todenperäiset ongelmat sekä hänellä ei ole tarvetta myydä hevosta, joten kertoo rehellisesti kaiken niinkuin kertoikin. Pyysin äitisi numeron sen takia että vanhempasi rahoittavat harrastuksesi, he myös päättävät asioista jonkun verran. En tykkää jutella muiden kuin oikeiden myyjien kanssa. Lisäksi en oikeastaan sinulle halunnut soittaa koska en halua muodostaa mitään käsitystä, olen kiinnostunut hevosesta, en sen omistajasta.

    VastaaPoista
  6. laep: se kenelle hevonen myydään ja millä hinnalla on minun päätettävissäni.olen hevosen omistaja ja nyt myös täysi ikäinen.vanhemmat auttavat raahallisesti mutta tallivuokratkin maksan itse.ja olen kyllä kaikille kertonut rehellisesti millainen hevonen on eli en huijaa koska riittää että minua itse huijattiin lassin kohdalla..itselle on vain tärkeää ensivaikutelma ostajasta koska tarkkaan mietin mihin lassin myyn..

    VastaaPoista