tiistai 25. syyskuuta 2012

Eilinen ratsastus

Juu tosiaan, sori sori sori, ku on viivästynyt postaus, Lauantaina en saanutkaan kuvaajaa, tein silloin maastakäsin juttuja.Sunnuntaina satoi niin ei saanut kuvia.Ja eilen kuvan muokkaus ohjelma temppuili, mutta siis eiliseen.

Eilen Soma tuli tarhan portille heti kun kutsuin ja käveli kauniisti ylös, harjasin sen kunnolla käytävällä ja tällä kertaa laitoin harjaa ja otsikseen vain "poninhännän" :)

Sitten selkään, soma odotti kauniisti että sain jalustimet hyvin ja mentiin kentälle.Kentällä käynnissä Soma oli todella mukava, se oli rento mutta pirteä ja kuunteli apuja hyvin:) Ravissa nosti pään vähän ylös ja jännitti, mutta ravasi kuitenkin kauniisti eteen ja pysähtyi kun pyysin:)Nyt ruvetaan pikku hiljaa ottamaan enemmän siirtymisiä ja pysähdyksiä että saadaan kontrollia paremmaksi.



Laukassa menin ensin ihan tavallisesti mutta sitten ajattelin että haluaisin saada laukkaankin sen rentouden ennen kuin rupean sitä sen enempää säätämään, joten annoin pidempää ohjaa ja kappas, laukasta tuli heti paljon letkeämpi ja tasaisempi ja huomattavasti rennompi, pari kertaa haki Soma laukassa eteen alaskin jolloin sai PALJON kehuja heti, hieno tyttö.





Sitten ravailin vielä jonkin aikaa pitkällä ohjalla ja loppukäynnit taluttelin maastakäsin:)
En malta odottaa kuin ihana tosta tammasta tulee ku rentoutuu mun kanssa ja alkaa kulkee pyöreempänä:)Se on nyt jo hurmannut mut.

Sitten omistajan kanssa ollaan puhuttu että hän kyselee nytten jos saisi kyydin kärryille niin pääsis tamman kanssa ajamaankin:)



4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen hevonen sulla! Tsemppiä teille tulevaisuuteen :)

    VastaaPoista
  2. Kiva että Sompan kanssa menee hyvin :) Ootte hyvän näköinen pari!!

    VastaaPoista