tiistai 13. joulukuuta 2011

Ostoksilla..

Tnään ajattellin taas pitkästä aikaa kirjotella vaikka tänään oli kiireisin päivä mulla pitkään aikaan..

Aamulla ensin aamutalliin ja siellä Lunalle loimi ja sitte kaikki heposet ulos.Onneks enää ei ollu liukasta että siihen puoleen oli ihan kiva viedä hevoset ulo.
Sen jälkeen Aloitin siivoo Salaman karsinaa  ja sitte kuulin ulkoo jtn ja Musse oli karannu(sähköt oli kyllä päällä) no otin sen kiinni ja laitoin takasin tarhaan.Jatkoin karsinan siivousta mutta 3kertaa sain käydä pyydystämässä mussen ja laittamassa takasin tarhaan (en tajua miten se lautatarhasta karkasi..?)
No karsinan siivoukset meni muuten suhteellisen nopeasti.Lakaisin vielä käytävän ennen kuin lähdin kotiin ja sammutin valot..

No kotona ehdin tasa käydä vessassa ja vaihtaa takin, ja sitten oli lähtö kohti Turkua yhteen tapaamiseen, tosin kävin ensin Mäkissä ostamassa ruokaa kun en ollut  mitään syönyt.Vein sitten auton louheen jossa oli TODELLA täyttä,sain silti onneksi parkkeerattua sinne.
Sitten syöminen ja tapaaminen ja kello onkin jo 14.00.Turusta keskustan kautta Kaarinan Lidliin ja sieltä sipsii ja cocista ja pitsaa.Kotiin päin sieltä sitten ja kotona ehdin viedä pitsat pakkaseen ja käyn vessassa ja sitten äiti tulee kotiin ja Lähtö kohti K-Maataloutta..

K-Maataloudesta ostin Basic-täysrehua ja riimun lahjaksi Salamalle sekä heppanameja(banaani maku) ja Likitin Leimulle ja Lassille + vielä siankorvia Äidin siskon koiralle:)





Sitten K-Maataloudesta matka kohti Börjesiä..
Kivan liukkaat tiet pimeellä ei ollu hirveen hauskoja matkalla eikä äärettömän kuoppanen tie..
No perille päästiin ja sieltä tuli ostettua Eggersman Derma Vital Cubesia ja 2 jalkaharjaa ja Riimut joululahjaksi Poneille Aatulle ja Musselle:)






Tämän jälkeen mentiin tallille ja vietiin rehut sinne.Annettiin heppojen maistaa Basicia ja ne tykkäs..
Sitten kaupan kautta kotiin ja kotona oli siis about kello 17.30 eli ei toki ollut ainakaann kiireinen tämä päivä..

Hartiat olly myös jumissa pian 2viikkoo että toosi kiva..Olis kiva jos nyt sais jotain toivepostauksen aiheita tai kysymyksiä et sais kysymyspostauksen tehtyy ku ei oikeen muuten ole näit postausaiheita ja bloggaamminen meinaa jäädä todella vähäiseks...

Mutta nyt kattomaan salkkarit ja sitte hetkeks viel koneelle ja nukkumaann:)

4 kommenttia:

  1. No mitä Lassille kuuluu? Ja sulle ja hepoille yleensäkin :-)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi..ihan hyvää kai..lassi edelleen myynnissä mutta kukaan ei osta ni kai pitää koittaa pärjätä sen kanssa..ja vepsälle menossa tammikuussa...mulle kuuluu kai ihan hyvää kans ja leimu on oma ponimaine itsensä

    VastaaPoista
  3. Ai no harmi, ettei oo mennyt kaupaksi.
    Olis kiva et saisit semmosen hepan alles, millä pääsisit itekin kehittymään JA tekemään samalla normaalisti hommia sen kans.
    Et oo aatellu sitä johkin ylläpitoon antaa tj? En tiiä ootko lukenu semmosen laepin blogia, mutta se on taitava tyttö ratsastamaan. Voisko myyntiäkin kokeilla jotenkin tuommoisen vähän taitavamman ihmisen kautta? :-)

    VastaaPoista
  4. Anonyymille, millä perusteella se joku laep on taitava? Tunnetko häntä ja oletko nähnyt hänen ratsastavan, sillä omat kirjoitukset ei aina kerro koko totuutta ihmisen taidoista.

    Nadjalle kirjoitusideaksi:
    - koko tarina siitä miten Leimun sait, miten olette kehittyneet jne. yleinen historiikki
    - sama Lassista jos siitä pitempää selitystä vielä onkaan
    - tai kokonaan oma hevostarinasi miten aloitit ratsastuksen

    Tai sitten tarkka kuvailu jostain talli päivästä, kai ne on ihan hyviä ideoita hevosblogiin :)

    VastaaPoista