perjantai 11. marraskuuta 2011

Miksei elämä mee niinku haluis..?

Nyt tähän postaukseen tulee teidän iloksi vähän kuviakin.


Mutta asiaan, miksei elämä voisi mennä niikuin itse haluaa?


Leimullahan oli pariviikkoa lavat jumissa..no nyt oli parempaan päin ja eilen ajattelin mennä sillä maastoon, mutta harjatessa huomasin että takajalat tukit.Siis kumpikin takajalka kintereen alapuolelta vuohiseen asti paksu ja lämmin, ei onnu, eikä arista mutta on jäykkä.



Siihen jäi se ratsastus ja seuraavaksi kuulen että turun suunnalla liikkuu virus joka turvottaa jalkoja ja voi aiheuttaa kuumetta..Eli aika varmaa että leimulla se nyt on, vaikka kuumetta ei ollut.



Täytyy vaan toivoa ettei tallin muut hevoset sais tartuntaa, eniten toivon tietysti ettei olisi kyseistä virusta mutta kaikki viittaa tällä hetkellä siihen.Eli nyt leimulla on todennäköisesti usean viikon loma koska jos tämä on kyseistä virusta niin liian aikainen liikutus voi aiheuttaa sen että jalat jäävät ikuiksesti paksuiksi..Huoh..


Ja Lassi imppaa..nyt laitoin crib halttia puuosiin jos auttaisi.Tänään olisi tarkoitus sillä taas pitkästä aikaa ratsastaakkin.Ja Lassilla taas on jtn ihmeellistä rupea vatsassa?..



Kukaan ei ole nyt nähtävästi siitä oikein kiinnostunut..sehän menee Kari Vepsälle nyt kai kuun puolivälissä ja on siellä ainakin 1kk jollloin käyn myös itse Vepsän opissa.





Ja sitten autoiluun:D aihe vaihtuu juu.Mutta säikähdin aivan järkyttvän paljon kun eilen oli 2m päässä etten ajanut peurakolaria..2peuraa tuli pimeällä eteen ..oonneksi lyhtypylvään kohdalta..Ja toinen jäi viel mun eteen töllää et mikä kumman vehje toi on..




Ja nyt pitäis pian talvirenkaatkin vaihtaa,mutta nyt isä lahdessa lauantai iltaan asti..täytyy toivoo ettei  tule hirveän liukasta...



Nyt myös tallivuoroni on lisääntyneet.se on hyvä ja  huono asia.Se vie tietysti aikaa melko paljon vaikka onkin kivaa ja ylimääräisist vuoroista saan palkkaa:)



Mutta jos elämä menisi niinkuin haluisin niin molemmat hepat olis terveitä ilman mtn ongelmia ja kummallaki vosi ratsastaa normaalisti ja kummallaki vois kisata aktiivisesti ja mulla olis myös koira yms:D no täytyy vaan kestää että elämä on elämää eikä sitä voi ennalta suunnitella..









4 kommenttia:

  1. itella on kans heppa turun seudulla ja omalla pollella viirus käynnissä , jalat tukit noin viikon verran nyt laskeutuneet mutta tänään tuli kuume :/

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti Leimu paranee eikä muut hepat saa tartuntaa!

    Mietin tossa Jupiteria äsken niin mahdatko tietää onko se vielä elossa ja missä?

    VastaaPoista
  3. jupiter on tietääkseni elossa ja asuu täällä meillä päin edelleen.viime uutenavuotena ainaki oli elossa ja hyvissä voimissa..:)

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon tiedosta!

    VastaaPoista