maanantai 31. lokakuuta 2011

Hyvää kuuluu

Tänään Tallilla siivosin karsinat ja menin hakemaan sitten Lassin tarhasta.Ratsastin taaskin ilman satulaa ja hackamorella niinkuin olen nyt yleensä mennyt koska silloin Lassi kulkee hyvin.



Tänään se oli huippu.Kaikki askellajit sujus ja hevonen kulki tasaisessa muodossa kokoajan ja sain sen jopa välillä kootumpaankin muotoon.Yksittäiset vaihdot sujuivat ja kerrankin Lassi vaihtoi vasta kun annoin luvan.Nostin Laukan ravista kun käynnistä nostamisessa on ollut hankaluuksia..Kumpa lassi muuttuisi lopullisesti tollaiseksi millainen se oli tänään niin voisin pitää  sen..no täytyy nyt katsoa ostaako kukaan edes sitä..


Leimun kanssa käveltiin vain vähän kun se on ollut vähän jäykkä.Äiti hieroo sen keskiviikkona..

Olisi niin paljon muutakin kerrottavaa mutta en taida kuulua siihen tyyppiin joka avautuu blogissa.Aina kun olen jotain erillaista blogissa kertonut niin olen vain saanut kommentteja että ketään ei kiinnosta kuulla mun biletyksestä..kaverin luona kyläilyistä yms..


Ja edelleen niitä kysymyksiä saisi laittaaa..

5 kommenttia:

  1. Onko joku ollenkaan etes ostamassa Lassia? Mitä meinasti tehdä sille,jos kukaan ei sitä halua ostaa?

    VastaaPoista
  2. on ollu ostamassa mutta ei oo ostanut tai tullut edes katsomaan..siis nythän menee vepsälle ja koitetaan sitäkin kautta myydä...toivon ettäjoku ostaa...

    Jos en saa sitä myytyä niin koitan ainakin itse pitää sen ...ja jos ei onnistu yhtään ni ainut vaihto ehto on sitten vihreät niityt..

    VastaaPoista
  3. De e ju din blogi, då får du ju skriva va du vill o int ska man bry sej alltför myki va andra har att säga! Klart man int ska skriva va som helst, men.. Bara för att nån int vill läsa om dins bileiltan, betyder int att alla int vill de.. Du ska ju skriva om de du vill.. Menar bara att man ska int allti ta så pirusti åt sej av allt va folk säger!

    VastaaPoista
  4. Kyllä täällä ainakin kaveripoppoota kiinnostaa sun muutkin kuulumiset, kun heppajutut. :-)
    Taidetaan olla vaan tämmösiä "hiljasia lukijoita"...

    Olis kiva muutenkin jos pystyisit päivitteleen tätä useammin!!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi.Koitan päivitellä aina kun pystyn ja ehdin ja aina kun on jotain kerrottavaa..en ole tyyppiä joka jauhaa jostain samasta turhasta aiheesta.:D mutta kiitos että nyt ilmoitit itsestäsi ja kiva kuulla että jotain kiinnostaa blogia lukea:)

    VastaaPoista