keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kuuma,Kuuma,Kuuma! Silti treenataan.

Tänään mulla oli ensin ajotunti 1aikaan.Oli eka ajotunti Turussa ja siellä oli ihan kauheeta ajaa!Mut selvisin siit silti ihan hyvin ja autokoulun teoriakoe on kai 11.6.Ja juu en oo hirveesti omista asioista tänne kirjottanu mutta kai sitä vois:)
Tänään oli lähemmäs +35 astetta lämmintä joten menin tallille vasta illemmalla, tarkemmin sanottuna klo.6aikoihin, mutta silti tallilla oli ihan järkyttävän kuuma.Ensin hain taas Lassin tavarat ulkoharjaus puomille ja tein sen ruuat valmiiksi.
ei tältä päivältä tää kuva

Sitten hain Lassin tarhasta, ja se tulikin heti portille vastaan, se kun vihaa ötököitä ja tällä helteellä tallilla on varmaan golfpallon kokoisia paarmoja.Vaikka Lassilla on ötökkäloimi ja kunnolla ötökkämyrkkyä niin silti se stressaa ötököistä ja juoksee tarhassa.Talutin Lassin harjauspuomille ja riisuin loimen,se oli jopa hiukan hikinen loimen alata, ressukka..Sitten harjasin sen ja kokoajan sain olla tarkkana ja tappaa paarmoja koska muuten harjaamisesta ei olisi tullut mitään kun Lassi potki ja riehui niiden takia.
Lassi oli melko väsyneen oloinen mutta piristyi huomattavasti kun päästiin kentälle koska siellä oli onneksi sentään varjoa.Menin melko pitkät alkukäynnit ja sitte rupesin ravailemaan. Lassi painoi aluksi kädelle melko paljon mutta taas käytiin pieni neuvottelu siitä kuka sen pään kantaa ja sitten Lassi alkoikin kantaa itsensä hyvin ja otti takaosan alle.
Ja ihan muuten vaan kokeilin että millaisen askeleenpidennyksen/keskiravin saan siitä ulos kun se on kunnolla kuolaintuntumalla ja melko hyvässä muodossakin ja Jeesus sentään mikä liike siitä tuli! En tietenkään selästä nähnyt sitä mutta tunsin,sääli vaan kun ei just nyt ollu kuvaajaa.Laukkassa Lassi meni muuten hyvin mutta laukanvaihdoissa hieman innostui. Sitten menin kunnon loppuravit ja loppukäynnit talutin Lassia.

Treenin jälkeen huuhtelin Lassin ja sen jalat todella hyvin ja annoin sille ruuat.Sen syödessä puin ötökkäloime sille takaisin. Huomenna valmentajani Eeka menee Lassin kanssa Kari Nevalan valmennukseen ja toivon että lassi käyttäytyy.Jos valmennus menee hyvin niin mulla ja valkulla on Lassin kanssa kisat 10.7:)
Leimulle vein ruuat laitumelle ja muuten sillä oli vapaa kun se oli eilen 2h maastolenkillä äidin kanssa:)

2 kommenttia:

  1. miten sinulla voi olla kisat 13.6 kun nyt on 30.6 ??!!?

    VastaaPoista
  2. tosa luki kkyl 10.6 ei 13.6...mut whatever..mun moka tarkotin 10.7 ja korjattu on
    nadja&lassi&leimu

    VastaaPoista