maanantai 28. toukokuuta 2012

Rokotus

Eipä sen enempää kerrottavaa kuin että Lassi rokotettiin tänään:) eli viikko kevesti.mahdollisesti torstaina lähtee janitalle:)

Aluelupa hankitaa molemmille hevosille keskiviikkona.
Että tällasta.

torstai 24. toukokuuta 2012

kiintoisaa

Naureskin että nyt kun Lassi lähtee ylläpitoon ja mun kirjottaminen tulee olemaan epässäännöllistä siksikin etten hevosta päivittäin näe niin sain yhdessä päivässä 2uutta lukijaa:D

No koita teidän iloksi aina välillä jotain keksiä ja päivitellä Lassin kuulumisia sen verran mitä tiedän:D
Mutta kiva kuitenkin saada lukijoita..:)



Lassi lähtee ylläpitoon.

Ilmoitan nyt tänne että Lassi lähtee joko 31.5 tai 1.6 ylläpitooon Artukaisiin Janitalle.
Hän ottaa sen 3kuukaudeksi ja koittaa parantaa sen ratsastettavuutta ja hankkia kisatulksia jotta saisin Lassi syksyllä myytyä helpommin.Eli Janitan Elämää blogista voi siis lassin elämää seurata::)

Ja ht netissäkin  oli ollut keskustelua ilmeisesti.Siihen sanon että älkää puuttuko muiden asioihin.
Ja jos joku tästä vääntää keskustelua niin turhaan, minulla on syyt miksi annan ylläpitoon ja myyn ja enempää en asiasta kirjoita juuri siksi ettei tarvitse alkaa valittaa siitä.


Itse maksan hevoselle vuosimaksun niin Janita hoitaa kisamaksut.

Janitan kokeili Lassia eilen ja meni todella hyvi, Janita tykkäsi Lassista ja Lassi Janitasta, enää vakuutusasiat pitää hoitaa niin kaikki on kunnossa.Ja tiedän että hevonen pääsee hyvään paikkaan ja menee niin lähelle että sitä on helppo käydä moikkaamassa.

Kiitos,olen puhunut, Ja Janitalle onnea hevosen kanssa,uskon että hevonen on hyvissä käsissä ja kehittyy.



perjantai 18. toukokuuta 2012

Oon hengissä

Pahoittelut vähäisistä postauksista mutta sanon nyt että blogi on hiljaisemmalla elolla niin kauan kun tuo koira on pieni koska pentuaikana koulustus on tärkeä osa kasvtatusta:)
Ja tosiaan aikaa menee.
Ja Lassilla en hirveemmin oo mitään tehnyt, välillä käyty kävelemässä maastossa ja välillä menty kentällä ja sitten juoksutettu liinassa+ vapaana.
Ruohoonkin on sidätetty jo jonkin aikaa ja hepat meneekin n2viikon päästä laitumelle ja Lassi menee todennäköisesti melko pitkälti kesälomalle:)

Se on rauhoittunut hieman ja on nyt ajanpuutten vuoksi myös hiljaisessa myynnissä:)
Joten jos jotakuta oikeasti kiinnostaa niin voi ottaa yhteyttä: nadja.1993@hotmail.fi
Enempää en tästä asiasta blogissa mainitse.Tosiostajat voivat kysellä lisätietoja:)
Minulla ei siis todellakaan tule varsinkaan syksyllä olemaan aikaa 2hevoselle+koululle ja koiralle ikävä kyllä.Eli siksi jostain pitää nyt ainakin väliaikaisesti luopua.Voin harkita myös pitkäaikaista ylläpitoa.

Tässä muutama kuva lassista.




perjantai 11. toukokuuta 2012

Hyppäämistä

Juu siis vihdoin ratsastus postaus lassistakin kun sain VIHDOIN viimein kuvaajankin:)
Hain lassin tarhasta ja syöttelin hiukan ruohoa ja sitten talutin ulkoharjauspaikalle.
Lassi oli kivan rauhallisen oloinen taas pitkästä aikaa (ollut hermostunut kun näki sen karvan 3viikkoo sittte)ja nautti harjaamisesta vaikkakin kaverini sen pääosin harjasi kun itellä särki olkapää kun lensin Leimulta hypätessäni ilman satulaa jumppasarjaa ja epäröin ja Leimu kielsi..lensin tolpan päälle...

No kuten otsikosta näette "hyppäsin" siis tänään Lassilla ja se miksi laitoin sen lainausmerkkeihinn nyt johtuu siitä että esteet olivat n.30cm korkeita koska minulla on tullut lassin kanssa rimakauhu niiltä ajoilta kun se oli kipeä.
Mutta olin todella todella ylpeä itsestäni ja hevosesta kun uskalsin hypätä 6kk tauon jälkeen edes 30cm ja Lassikin kuunteli suhtkoht hyvin vaikka loppuvaiheessa kuumui:D
Lopuksi otin vielä reipasta laukkaa kentällä ja loppuravailuja rennommassa ja pidemmässä muodossa:)
Eipä siinä sitten muuta, laitan vielä kuvia tulemaan:)
Kysymyksiä saisi laittaa niin saisin tehtyä kysymys postauksen:)